AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç'tan 17-25 Aralık Açıklaması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 17 ve 25 aralığın hükümete ve milletin iradesine yönelik darbe girişimi olduğunu belirtti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç'tan 17-25 Aralık Açıklaması
 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 17 ve 25 aralığın hükümete ve milletin iradesine yönelik darbe girişimi olduğunu belirtti.

Altaç, yaptığı yazılı açıklamada 17 ve 25 Aralık 2013 tarihlerinde paralel yapının gerçekleştirdiği operasyonların hükümete darbe girişimi olduğunu, fakat halkın desteği ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yapıya taviz vermediğini kaydetti.

Altaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz, milletin iradesinin üzerinde hiçbir gücü tanımıyoruz, saygı göstermiyoruz, ona hiçbir zaman için de itibar etmiyoruz. Bunu her zaman her yerde de açık açık söylüyoruz, milletin iradesi dışında hiçbir irade hakim olmayacaktır, paralel yapının 17 ve 25 aralık darbe girişimlerini unutmayacağız ve bu yapının Türkiye'de artık kendisine yer edinemeyecek AK Parti olarak bu aşamadan sonra, hiçbir şekilde paralel örgütün bu ülkede bir daha yuvalanabileceği, örgütlenebileceği bir ortam ve yer bırakmayacağız. Bu devletin esas sahibi millettir, milletin iradesine yapılan her türlü girişime asla müsaade etmeyeceğiz." - Diyarbakır

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER