DTSO'DA KAZANAN DİYARBAKIR OLSUN

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nda bugün seçim heyecanı yaşanıyor. 136 yıllık oda tarihinin şahit olduğumuz en fazla adaylı seçimleri.

DTSO'DA KAZANAN DİYARBAKIR OLSUN
 DTSO’DA KAZANAN DİYARBAKIR OLSUN

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nda bugün seçim heyecanı yaşanıyor. 136 yıllık oda tarihinin şahit olduğumuz en fazla adaylı seçimleri. Bu kadar çekişmeli,renkli bir meslek odaları seçimlerini hatırlamıyorum. Bir çok alanda ilkler  yaşanıyor. Rağbet ve rekabet olarak siyasi seçimleri aratmayan ancak önceki seçimlere oranla siyasetin gölgesinde değil kendi mecrasında seyreden bir seçim süreci oldu ve oluyor.

 

AHMET SAYAR İZ BIRAKTI

Görev süresi dolan Ahmet Sayar başkana her şey için teşekkürler. Her kesime eşit mesafede olmaya özen gösterdi, siyaseti bulaştırmadı, mütevazi ve tevazulu bir duruş sergiledi. Herkesin ve her kesimin kolaylıkla ulaşabildiği,koltuğun şımartmadığı ve bozmadığı bir başkan profili çizdi. Siyasetin değil kentin milliyetçisi olarak çaba gösterdi,çalkantılı sürece rağmen önemli işler başardı. Başkan olmadan önce nasıl ise başkanlıkta da bu duruşu bozmadı ve güzel anılarla ayrılıyor. Nereye?.Tabi ki içimize.Çok iyi bir taraftar ve sporsever. O halde  yine tribünlere bekliyoruz Ahmet Başkan.

 

KENT İÇİN ÜRETENLER KAZANSIN

Seçimlerde tanıdığımız bildiğimiz değerli isimler var ve farklı listelerde yarışıyorlar. Hepsine başarılar diliyoruz. Temennimiz kent için hizmet ve değer üretmiş olan ve bundan sonra da üretecek olan isimlerin seçimi kazanmasıdır. Bu kent için taş üstüne taş koynayan,tabiri caizse var olan taşları ve çivileri de sökmüş olan,kente faydadan çok zararı olanlar kazanmasın. Ayinesi iştir,lafa bakılmaz misali. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olanlar kazansın.Kazanan Diyarbakır olsun. Çok renkli bir oda yönetimi ve oda meclisi olacak gibi,her kesimden ve her renkten insanlar olacak gibi.

Seçim sonuçları şimdiden hayırlı olsun..

 (Saffet Azbay)

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER