AK Parti heyetinden Erdemliler Hareketi’ne ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adaylarından oluşan bir heyet Erdemliler Hareketi Diyarbakır il başkanlığını ziyaret etti. Heyeti Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve dernek üyeleri karşıladı.

AK Parti heyetinden Erdemliler Hareketi’ne ziyaret
 AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayları Abdullah Atik ve Alaattin Parlak’ın aralarında bulunduğu heyet seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Diyarbakır’da aktif çalışmalar yapan Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Atik ve Parlak’ı Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz yönetim kurulu üyeleri Aydın Ak, Fatma Rona, Veysi Tunca, Cemal Barlak, Gülten Çelik, Mustafa Karataş, Şeyh Mehmet Çet, Hayrettin Ebiri, Hakan Altındağ, Veysi Fida, Haşim Sizer, Mehmet Sercan Öğe, Mustafa Çelik dernek binasında karşıladı. 

Derneğin kısa sürede yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayları Alaattin Parlak, “Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı kısa süre içerisinde yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor. Başkanlığını yapan Atilla Kaymaz’da değerli dostumuz. Kendisinin başkanlığında kurulan il Başkanlığı kısa süre içerisinde kurulmasına rağmen ciddi ve güzel çalışmalar yapıyor. Türkiye’de STK’lar önemli ve onların yaptığı çalışmaları benimsiyoruz. Atilla Kaymaz beyinde çalışmaları taktire şayandır. Atilla Beyin yanı sıra yönetimde bulunan diğer arkadaşların hepside birbirinden güzel insanlardır ve Diyarbakır için çaba gösteren değerli bireylerdir. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
Erdemliler Diyarbakır il başkanlığına öncülük eden Atilla Kaymaz'ın Diyarbakır'a büyük hizmetler yaparak memleket sevdalısı olduğunu ispatladığını dile getiren AK parti Diyarbakır Milletvekili adayı Abdullah Atik ise, “Sivil Toplum Kuruluşları; insanların tek tek yapamadıklarını beraber el birliğiyle yapmasıdır Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil eder. 21 yüzyılda önemli bir kavram olan sivil toplum; akademisyenlerin yanı sıra buralara gönül verenlerin de tecrübelerinden yararlanılması gereken yerlerdir Meslek odaları, sendikalar, vakıflar, hemşehri dernekleri, Engelli Dernekleri ve toplum yararına çalışmalar yapan dernekler sivil toplumları oluştururlar. Bunlardan biri olan Erdemliler Hareketi de yaptığı çalışmalar ile hem Diyarbakır hem Türkiye’de adından sıkça söz ettiriyor. Atilla Kaymaz Bey’in başında bulunduğu derneğin diğer değerli yönetim kurulu üyeleri de Diyarbakır halkı için sürekli çalışmalar halinde olduğunu biliyoruz ve yaptıkları çalışmaları taktirle karşılıyoruz” diye konuştu.
AK parti Diyarbakır Milletvekili adayları Abdullah Atik ve Alaattin Parlak’ın aralarında bulunduğu AK Parti heyetinin kendilerine düzenlediği ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Başkanı Atilla Kaymaz ise, “Sayın vekil adaylarımızın aralarında bulunduğu heyetin ziyareti bizi oldukça memnun etti. Yeni kurulan derneğimiz ile ilgili taktirle söz etmeleri bizleri gayet mutlu etti. Bunu tüm siyasi partilerimizin Diyarbakır’daki bulunan STK’ları ziyaret etmeleri onlarla beraber olmaları ve onlarla beraber hareket etmelidir. Bu noktada hiçbir STK ayrımı yapmadan onlarla beraber hareket ederek Diyarbakır’ın sorunlarını beraber çözüp görüş alış verişinde bulunulmalı” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER