MHP İlk Kez Diyarbakır'da Reklam Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır'da yok denecek düzeydeki oy oranını belki bir umut bir iki puan arttırma adına reklamlara ağırlık verdi.

MHP İlk Kez Diyarbakır'da Reklam Verdi
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır'da yok denecek düzeydeki oy oranını belki bir umut bir iki puan arttırma adına reklamlara ağırlık verdi. Kentte MHP ilk kez reklam verirken, yüzde 0,5'lik oy oranını 0,6-7'lere çıkarıp çıkarmayacağı ise merak konusu.

Diyarbakır'da oy oranı neredeyse bulunmayan ve tabela partisi olarak görülen hatta ara sıra yönetimi aday çıkmaması nedeniyle kapatılan ve tabelası indirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHPDiyarbakır'da ilk kez reklam verdi.


MHP
 Genel Merkezi'nce alınan karar doğrultusundaMHP lideri Devlet Bahçeli'nin seçim çalışmaları kapsamında ziyaret edemediği veya gidemediği bölgede reklamlara ağırlık vererek var olduğunu göstermeye çalışıyor. Bu kapsamda Diyarbakır'da da raketlere reklam veren MHP, son seçimde aldığı yüzde 0,5'lik oy oranını hiç olmazsa 0,6-7'lere çıkarmayı umut ediyor.


Vatandaş: Boşa masraf ediyorlar

Kentte ilk kez MHP reklamı gören vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizlemezken, MHP'nin boşuna masraf yaptığını dile getirerek, "Diyarbakır'da yaptığı masrafı başka bir ilde yapsa bari oradan birkaç oy daha alır. Buranın her tarafına reklam verse de oy oranında bir tık değişiklik olmaz" diye konuştu.


Kaynak: Özgür Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER