Miting İçin Davet

DBP öncülüğünde Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanlarının da içinde bulunduğu heyet, 8 Ağustos`ta Diyarbakır İstasyon Meydanı?nda yapılacak olan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş`ın katılacağı Diyarbakır mitingi için davetiye dağıttı.

Miting İçin Davet
 DBP öncülüğünde Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanlarının da içinde bulunduğu heyet, 8 Ağustos`ta Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş`ın katılacağı Diyarbakır mitingi için davetiye dağıttı.

MİTİNGE DAVET

Halkların Demokratik Partsi (HDP) Eş Gelen Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın katılacağı Diyarbakır mitingine davet için HDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Büyükşehir Meclis üyeleri, Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Şık Barut, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı M. Ali Aydın, DBP Diyarbakır il Başkanı Zübeyde Zümrüt, İHD eski başkanı Muharrem Erbey ve DBP Diyarbakır il yöneticilerinden oluşan bir heyet Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri DİŞTİ’de yurttaş ve esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

EŞ BAŞKANLAR

Kışanak, DİŞTİ’de bulunan esnaf ve yurttaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 8 Ağustos Cuma günü Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan miting için de davetiye dağıtan Kışanak, “Tüm halkımızı Sayın Demirtaş’ın katılım göstereceği mitinge davet ediyoruz” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER