Diyarbakır'da Stad Sorunu Ne Olacak?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk stadının kapasitesinin 4 bin 600 kişiye indirilmesi Diyarbakırlı sporseverleri fazlasıyla üzdü.

Diyarbakır'da Stad Sorunu Ne Olacak?
 Birisi Spor Toto 2.lig, diğeri 3. Ligde takımı bulunan Diyarbakır'ın stat sorunları bitmiyor. Yeni stadyum için ufukta bir şey gözükmezken, Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk stadının kapasitesinin de 4 bin 600 kişiye indirilmesi üzerine Diyarbakırlı sporseverleri üzdü.

Diyarbakırlı futbol sever taraftarlar şaşkın ve tedirgin. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmet Aydınalp isimli taraftar, "Gülelim mi ağlayalım mı? bilemiyoruz. Artık kentimizde tribünlerde takımlarımızı bile desteklemek bile kısıtlanıyor ve engelleniyor. Yazık günah, Takımlarımız bunun maddi ve manevi çok büyük zararını görecekler. Çünkü biz taraftarlar olarak tam kapasiteyle gidip de Atatürk stadyumu tribünlerinde rahat rahat oturmayacağız. Beklide bazı maçlar giremeyeceğiz. Bu konu bu şekilde devam etmez ve ettiremezler. Şimdiye kadar böyle bir güvenlik uygulaması yoktu, tehlike yoktu tribünlerde şimdimi ortaya çıktı. Yetkililer geçen sezon neredeydiler? Yetkililere sesleniyoruz bu stat tribünlerdeki seyirci sayısı konusunu bir kez daha ele alsınlar ve yeniden değerlendirsinler" dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER