Diyarbakırspor Umutlu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor’da teknik direktör Fethi Çokkeser, önemli fırsatlar kaçırdıklarını ancak umutlarının kaybolmadığını söyledi.

Diyarbakırspor Umutlu
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'da teknik direktör Fethi Çokkeser, önemli fırsatlar kaçırdıklarını ancak umutlarının kaybolmadığını söyledi.
Sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Çokkeser, ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, "Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Bunlar için elbette üzgünüz ama artık geçmişe bakmanın anlamı yok. Her şey bitmiş değil. 4 maç var ve 12 puan eder. Bu puanları alırsak aradaki 4 puanlık farkın kapanmaması için bir neden yok. Sonuna kadar kovalayacağız" dedi.Öte yandan yeşil-kırmızılı takım, Pazar günü Tuzlaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Takımda Hasan İnci ve Atilla kırmızı kart cezalısı, Baran ise sakat. Seyrantepe'deki antrenmandan önce futbolcularla toplantı yapan teknik direktör Çokkeser, yarıştan kopmamak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade ederek, uyarılarda bulundu.
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 19:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
şiyar amed
şiyar amed - 10 yıl Önce

üzgünüm hocam 5izde başarılı değiliniz.....takım hiç umut vermiyor,ben bu takımın kendi kaynaklarına dönme5ini ve bu memleketin hoca ve futbolcularıyla başarılı olacağına inanıyorum....liglerde iki takımımız var ve iki takımda ne hoca yerli nede futbolcular fırat verilmeli bu cok acı bir durum kim5e hoca yok futbolcu yok deme5in inanıranız vardır, kendi inanınıza lütfen artık inanın....5aygılar

ferman baran
ferman baran - 10 yıl Önce

kardeş kusura bakma ama yerli hoca yerli futbolcularla bişey yapamadık amatöre kadar düştük tabi yer vereceksin ama hak edene yer vereceksin mesela ilk hocamız takımı şaha kaldırdı ona bi lafım yok ama bazılarıda yapamıyor

SIRADAKİ HABER