FATİH LİSESİ HALK OYUNLARINDA ŞAMPİYON

Seyrantepe Spor Salonu’nda dün başlayan ve sona eren müsabakalar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerine göre yapıldı.

FATİH LİSESİ HALK OYUNLARINDA ŞAMPİYON
 Seyrantepe Spor Salonu’nda dün başlayan ve sona eren müsabakalar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerine göre yapıldı.

Küçüklerde 2, yıldızlarda 16 ve gençlerde 18 takımın yer aldığı müsabakalar bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

Yapılan  gençler müsabakalarında  Fatih İmam Hatip Lisesi birinci, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ikinci ve Koşuyolu Mesleki ve Teknik Lisesi üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlar için düzenlenen törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Naif Keleş, Çüngüş Milli Eğitim Müdürü Aydın Güzel, Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Umut Özekinci ve Yenişehir Halk Müdürü Mehmet Nur Öncü katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, dün başlayan halk oyunları müsabakalarının bugün sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Demir, “Önemli bir müsabakayı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada kategorisine göre şampiyon olan ekiplerimiz Diyarbakır’ı, grup müsabakalarında temsil edecekler. Şuana kadar halk oyunları müsabakalarında önemli başarılara imza atan ekiplerimizin, bölge müsabakalarında da iyi derecelere imza atacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Dün yapılan müsabakalarda, Bağlar Halk Eğitim Merkezi yıldızlar kategorisinde birinci, İnönü Orta Okulu ikinci, Gazi Orta Okulu da üçüncü olmuştu.

Konuşmaların ardında gençler kategorisinde dereceye giren ekiplere kupaları verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER