Ne Sevinç Ne Üzüntü

Büyükşehir, Tepeceikspor beraberliğini normal sonuç olarak değerlendirdi. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,”Bizim de rakibin de pozisyonları vardı. Bu yüzden deplasmandaki 1 puan kötü değil.” dedi.

Ne Sevinç Ne Üzüntü
 HEDEF PLAY-OFF KOTASINA GİRMEK

İstanbul deplasmanında Tepecikspor’la 0-0 berabere kalarak ligin 14.haftasını 1 puanla kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da deyim yerindeyse ne sevinç ne de üzüntü hakim.
Yönetim,alınan 1 puanı kazanç olarak değerlendirirken,Play-Off hedefinden fazla uzaklaşılmaması da sevindirdi. İlk yarıdan kalan 3 maçta en az 7 puan alarak devreyi Play-Off kotası olan ilk 5 arasında tamamlamak istiyor.

‘ÖNEMLİ BİR RAKİPTEN PUAN ALDIK’

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,iki takımın da pozisyonlar bulduğunu,kazanmak istediklerini ancak buna ulaşamayınca deplasmanda alınan 1 puanı olumlu bulduklarını söyledi. Doğrul,”Bizim oyun felsefemizde beraberlik yok. İç saha ve deplasman ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkarız. Tepecikspor karşısında iyi mücadele ettik. Bizim gibi formda ve çıkışta olan bir takımla oynadık. Bizim de onların da pozisyonları vardı. Sonuçta gol atamadık. Kazansaydık iyi olacaktı ama 1 puan da uzun vadedeki hedeflerimiz için iyidir.Kalan 3 maçımızı kazanarak devreye avantajlı girmek istiyoruz.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER