Büyükşehir Belediyespor Umutları Yeşertti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk 10 haftasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sadece 10 puan toplayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sezon başında belirlediği PTT 1. Lig’e çıkma hedefinden uzak kalarak küme...

Büyükşehir Belediyespor Umutları Yeşertti
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk 10 haftasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sadece 10 puan toplayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sezon başında belirlediği PTT 1. Lig’e çıkma hedefinden uzak kalarak küme düşme endişesi yaşamaya başlamış ve camiada karamsar bir hava oluşmuştu. Son 4 haftada bu tabloyu tersine çeviren Diyarbakır temsilcisi, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle hanesine 10 puan yazdırarak ilk 5’in Play-Off’a kalacağı grupta 5. sıradaki Bugsaşspor’un 3 puan gerisinde yer alarak sezon başındaki şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertti.

Takımın yükselen form grafiği ve elde ettiği başarılı sonuçlar yüzleri güldürürken, ilk yarıdan kalan 3 maçta en az 7 puan hedefleniyor. Bu hafta Ofspor’u ağırlayacak olan Büyükşehir, sonraki hafta lider Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşıp, ligin ilk yarısını Diyarbakır’da yapacağı Bozüyükspor maçıyla tamamlayacak. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, şampiyonluğa olan inançlarının hiçbir zaman yok olmadığını belirterek, kalan 3 maçta en az 7 puan almaları halinde ikinci yarıda zirve yarışında çok iddialı hale geleceklerini söyledi. Doğrul, ”Sezon başında hedefimiz PTT 1. Lig’e çıkmaktı. Ne var ki ilk haftalarda işler istediğimiz gibi gitmedi. İyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar oldu. Şampiyonluk için her zaman umutluyuz. Son 4 haftada seri yakaladık. Bunu ilk yarının sonuna kadar devam ettirerek 3 maçta en az 7 puan alırsak ikinci yarıda zirveyi zorlarız. Şu an için transferle ilgili düşüncemiz yok. Bu konuda hocalarımızın talebi önemli. Maçlar oynanırken arayış içinde olmamız da doğru değil. İlk yarının sonunda teknik heyet hangi mevkiye takviye isterse gereğini yaparız. Hiçbir maç kolay değil. İlk yarıda kalan 3 maçımız da önemlidir. Ofspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER