Istanbul Deplasman Sayılmaz

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan İstanbulspor’la deplasmanda oynayacağı maçta taraftar desteği bekliyor.Yeni Diyarbakırspor yönetimi taraftarlardan Bahçelievler Stadı’nı...

Istanbul Deplasman Sayılmaz
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan İstanbulspor’la deplasmanda oynayacağı maçta taraftar desteği bekliyor.

Yeni Diyarbakırspor yönetimi taraftarlardan Bahçelievler Stadı’nı doldurarak takıma tam destek vermelerini istedi. İlk yarıdan kalan 2 maçını kazanarak devre arasına 33 puanla ve şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri olarak girmek isteyen Yeni Diyarbakırspor’da Pazar günü deplasmanda oynanacak İstanbulspor maçının hazırlıkları devam ederken, İstanbul ve yakın şehirlerde yaşayan taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 3. Lig 3. Grup’ta 3 İstanbul takımı yer alırken, Diyarbakırspor A.Ş; bu sezon son kez İstanbul’da maç yapacak. Daha önce Anadolu Üsküdar’ı 4-0 yenip Tuzlaspor’a 2-1 yenilen Yeşil-Kırmızılı takım, İstanbulspor’u yenerek İstanbul serüvenini mutlu tamamlamak istiyor.

“İSTANBUL DEPLASMAN OLMAMALI”

Yeni Diyarbakırspor Asbaşkanı Şeyhmus Şenyiğit ve Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay gurbetteki taraftarları maça davet etti. Şenyiğit, ”İstanbul bizim için deplasman sayılmamalı. Üsküdar ve Tuzlaspor maçlarındaki taraftar potansiyelimizle bunu gösterdik. İstanbulspor maçında daha fazla kalabalık ve coşku bekliyoruz. Başkanımız Feyzi İlhanlı tek başına, kimseden yardım almadan ve dilencilik kültürünü ortadan kaldırarak takımı maddi olarak sırtlıyor. Taraftar da bunu görüyor ve sahip çıkıyor ” dedi.

Ramazan Turgay ise taraftarlardan centilmenlik ölçüleri içinde takıma destek vermelerini istedi. Tugay, ”Taraftarımız geçmişteki hatalardan ders çıkarmıştır. Daha organizeli, bilinçli ve takımı sahiplenen bir taraftar var. İstanbul’daki taraftarlarımızı da bu anlayışla takıma destek olmaya çağırıyoruz. Centilmenlik ölçüleri içerisinde ve tek yürek halinde destek olsunlar” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER