YENİ DİYARBAKIRSPOR SALI GÜNÜ DENİZLİ’YE GİDİYOR

Spor toto 3.lig kırmızı grup takamlarından Yeni Diyarbakırspor, PLay – Off mücadelesi ilk maçını oynamak için Salı günü Diyarbakır’dan ayrılıp Denizli’ye gidecek

YENİ DİYARBAKIRSPOR SALI GÜNÜ DENİZLİ’YE GİDİYOR
 Yeni Diyarbakırspor , Perşembe günü deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor’la yapacağı Play-Off yarı final ilk maçı için yarın Denizli’ye gidecek. Sabah uçağı ile İzmir’e gidecek olan kafile, buradan Denizli’ye karayolu ile geçerek maç gününe kadar burada kamp yapacak.Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı da takımla beraber Denizli’ye gidecek. Hedef olarak  olarak tek seçeneğin Denizli’deki ilk maçtan avantajlı bir sonuçla dönebilmek olduğu belirtildi..Diyarbakır’da 18 Mayıs Pazartesi günü  Atatürk stadında yapacağımız maçta turu geçerek finale yükselmektir. 5'i oranında taraftarlarımıza yer ayrıldı.

TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE...14 Mayıs Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağımız Play-Off yarı final ilk karşılaşması Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanacak.Maçın başlama saati 16.30 olup,yasa gereği 1600 seyirci kapasiteli tribünlerin yüzdeTAKIMIMIZ YARIN DENİZLİ’YE GİDFECEK.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER