DİYARBAKIRSPOR FİNAL İÇİN AVANTAJ ARIYOR

3.Lig 2.Grup Play-Off yarı final ilk maçları yarın oynanacak. Normal lig maratonunu 62 puanla üçüncü sırada tamamlayan Diyarbakırspor A.Ş, ligi 60 puanla 4.bitiren Denizli Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takımın amacı sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak 18 Mayıs Pazartesi günü saat 16.30’da Diyarbakır’da yapılacak rövanş maçı öncesinde avantaj sağlamak. Galibiyet veya gollü beraberlik Diyarbakırspor A.Ş’ye finale yükselme yolunda büyük avantaj sağlayacak.

DİYARBAKIRSPOR FİNAL İÇİN AVANTAJ ARIYOR
 DENİZLİ’DE MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Dün  uçakla İzmir’e ,oradan da karayolu ile Denizli’ye giderek şehir merkezi dışındaki Anemon otelde kampa giren Diyarbakırspor A.Ş,  Denizlispor tesislerinde yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Serdar Cansu dışında eksik yok,moraller yerinde ve herkes iyi bir sonuçla Diyarbakır’a döneceğine inanıyor. Geçen sezon Konya’da oynanan Play-Off maçlarında finalde Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilerek 2.Lig’i son anda kaçıran Diyarbakır ekibi, bu kez hedefe ulaşmakta kararlı.

TRT KÜRDİ’NİN NAKLEN YAYIN KARARI SEVİNDİRDİ

İki kulübün onayı ve TFF’nin izin vermesi üzerine Diyarbakır halkının beklentilerine olumlu cevap veren TRT Kürdi, hem bugün hem de Pazartesi günü oynanacak iki maçı da yayınlayacak. TRT Kürdi’nin canlı yayın kararı halk arasında memnuniyetle karşılandı. Taraftarlar, bu yaklaşımından dolayı TRT yönetimine teşekkür etti.

 AYDINSPOR’LU ESKİ YÖNETİCİDEN KAFİLEYE MORAL

Öte yandan Aydınspor 1923'ün eski yöneticilerinden Abdurrahim Tikbaş,Denizli’ye geçen Diyarbakırspor kafilesini sahibi olduğu Aymendo restoranında ağırlayarak çay ikram etti.

Daha önce Çine Madranspor maçı öncesinde ve sonrasında daYeşil-Kırmızılı takıma  ilgi gösteren ve aslen Muşlu olan Tikbaş;Denizli maçı için başarı dileğinde bulunarak,"İnşallah şampiyon olursunuz.Diyarbakırspor markası üst liglerde olmalıdır.Kadim kentin spordaki yeri alt ligler değil"dedi.

DENİZLİ’YE KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Diyarbakırspor A.Ş, yarınki  maçlar öncesinde rakibiyle oynadığı maçlarda yenilmedi. Geride kalan 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alırken,5 gol atıp sadece 1 gol yedi. Geçen sezon Denizli’de 0-0 ve Diyarbakır’da 1-1 berabere kalırken,bu sezon Denizli’de 1-0 ve Diyarbakır’da da 3-0’lık sonuçlarla kazandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER