ÇINAR KAYMAKAMLIĞINDAN KÖYLERDE İFTAR PROGRAMI

Çınar Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayı içerisinde köylerde vatandaşlarla birlikte iftar programına başlandı. Çınar Kaymakamlığı Çınar’da merkezi köylerde iftar yemeği vererek burada vatandaşlarla birlikte Kaymakamlık ve çalışanlar aynı sofrada buluşuyor

ÇINAR KAYMAKAMLIĞINDAN KÖYLERDE İFTAR PROGRAMI
 Çınar Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayı içerisinde köylerde vatandaşlarla birlikte iftar programına başlandı. Çınar Kaymakamlığı Çınar’da merkezi köylerde iftar yemeği vererek burada vatandaşlarla birlikte Kaymakamlık ve çalışanlar aynı sofrada buluşuyor.

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı’nın talimatıyla İlçe Müftülüğü ve Sosyal Yardımlaşma vakfının organize ettiği köylerde İftar programı şuana kadar Çınar’ın Karalar, Başalan, Başaklı, Yuvacık, Avdalı, Bulutçeker, Ağaçsever, Karasungur köylerinde yapıldı. Kaymakam Şanlı bu programla mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Kaymakamlığımızın imkanlarıyla hazırlattığımız iftar yemeklerini bizzat köylere giderek burada bulunan vatandaşlarımızla aynı sofrada olmak bu birlikteliği yaşamak ve orucumuzu birlikte açmanın vermiş olduğu hazzı ve manayı yaşamak mutluluk verici, Ramazan sonuna kadar inşallah iftar programımızla 2500 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açacağız dedi. Programa katılan köylüler ve muhtarlar bu uygulamanın maddi katkısından çok manevi değerinin çok önemli olduğunu bu anlamda Ramazan ayının paylaşma birlikte kardeşçe huzur ayı olduğunu hissettirmesi açısından Kaymakama ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dediler.  
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER