Köylülerin köprü korkuluğu sevinci

Büyükşehir Belediyesi,vatandaşların korku ve paniğe kapılmasına neden olan Sur ilçesinde Ambar Çayı üzerindeki köprüye korkuluk yaparak, sorunu çözdü. Köylüler, memnuniyetlerini dile getirerek, belediye çalışanlarına teşekkür etti....

Köylülerin köprü korkuluğu sevinci
 Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Fidanlar ve Yarımca Mahalleleri arasından geçen Ambar Çayı’nın üzerinde bulunan köprünün korkulukları, Belediyemiz Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Kırsal Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Köprünün hem dar hem de korkuluklarının olmaması nedeniyle vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı, daha önce defalarca başvuruda bulunmalarına rağmen korkulukların yapılmadığını belirten köylüler, mahallelerinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına girmesiyle birlikte hizmetle tanıştığını söylediler. Çocukların okul servisi olmadığı için dar ve korkuluksuz olan köprüyü kullanırken tedirgin olduklarını anlatan köylüler, memnuniyetlerini dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne ve emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER