Bağlar Belediye Başkanı Baran Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran Diyarbakır’daki basın ve yayın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek 2012-2013 yılı projelerini anlattı.Bağlar Göletli Parkı’nda gerçekleştirilen yemekli basın tanıtım...

Bağlar Belediye Başkanı Baran Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran Diyarbakır’daki basın ve yayın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek 2012-2013 yılı projelerini anlattı.

Bağlar Göletli Parkı’nda gerçekleştirilen yemekli basın tanıtım toplantısına Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Diyarbakır’daki basın ve yayın kuruluşlarının temsilcileri, BDP Diyarbakır il Eş Başkanı Zübeyde Zümrüt, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı. Slayt gösterisi ile 2012-2013 yılı hizmetlerini anlatan Baran, Bağlar ilçesinin yanı sıra ilçeye bağlı köylere de hizmet götürdüklerini vurgulayarak yakın zamanda birçok köyde köy evi yapımına başlayacaklarını kaydetti. Baran, 2012’de yapımına başlanan 55 bin metrekarelik alandaki parkı tamamladıklarını söyleyerek, Gulan Park’ının da açılışını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gulan Parkı’nın, Emek ve Sento Caddeleri arasında yaklaşık 650 metre uzunluğunda bir alanı kapladığını dile getiren Baran, Engelsiz Yaşam Parkı’nda engelli yurttaşlar için ışıklı yer takip sistemi kullandıklarını da sözlerine ekledi.

Selahattin Eyyübi Caddesi'nde yapılacak olan Aydın Arslan Bulvarı düzenleme projesini de paylaşan Baran, "Ana cadde ve ara sokakları yenileyerek ekonomik canlılık ve ticari gelişimi amaçlıyoruz. Proje ile yayalar ve engelli vatandaşlar için öncelikli yaya aksı oluşturmayı, ekolojik eksenli sokak ve cadde dokusu yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER