Diyarbakırda Aile İçi Kavga

Diyarbakır’da iki kardeşin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı oturdukları evde kavga etmesine dayanamayan anne, pencereye çıkıp ‘Evde katil var’ diye bağırdı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda...

Diyarbakırda Aile İçi Kavga
Diyarbakır’da iki kardeşin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı oturdukları evde kavga etmesine dayanamayan anne, pencereye çıkıp ‘Evde katil var’ diye bağırdı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gelerek kavgaya müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre,Yenişehir ilçesi Akkoyunlu 2. Sokak’ta bulunan bir apartmanın beşinci katında gece saat 02.00 sularında isimleri öğrenilemeyen iki kardeş evde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu anneleri evin penceresine çıkarak ‘Evde katil var’ diye bağırdı. Komşularının polise haber vermesiyle çok sayıda polis ekibi olay yerine gelirken, 112 sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. Kavganın olduğu binanın beşinci katına çıkan polis ekipleri, olayın sadece iki kardeş arasında yaşanan bir kavga olduğunu belirlerken, kardeşlerden biri polis ekipleri tarafından karakola, diğeri ise yüzünden aldığı darbe nedeniyle ambulansla hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri evde bulunanların ifadelerine başvururken, soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER