Diyarbakır’da Gaziler Haftası Kutlandı

Diyarbakır'da, Gaziler Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Gaziler Haftası kutlamaları, Diyarbakır Anıt Parkı’na gaziler tarafından bırakılan çelenk sunumuyla başladı. Programa Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Emniyet...

Diyarbakır’da Gaziler Haftası Kutlandı
Diyarbakır'da, Gaziler Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gaziler Haftası kutlamaları, Diyarbakır Anıt Parkı’na gaziler tarafından bırakılan çelenk sunumuyla başladı. Programa Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Emniyet Müdürü Recep Güven, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç’ın yanı sıra çok sayıda kamu kurum temsilcisi ve gaziler katıldı. Anıt Parkı’ında düzenlenen çelenk sunumunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çelenk sunumunun ardından Vali Kıraç, gazileri makamında ziyaret ederek Gaziler Haftası’nı kutladı.

Vali Kıraç’ı ziyaret eden gaziler, daha sonra sırasıyla 7. Kolordu Komutan, 2 Taktik Hava Kuvvet Komutanı, Diyarbakır Emniyet Müdürü, Askeri Hastanesi’ni ziyaret edecek. Gaziler Haftası nedeniyle Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, gazi ve yakınlarıyla düzenlenen yemekte bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER