YENİ YERİNDE YENİ HEYECANLA

Doğu ve Güneydoğu'nun halen aktif olan en eski taraftar grubu olan Azrailler,yeni yerine taşınıyor. Azrailler,Diyarbekirspor'a şampiyonluk yolunda tam destek verecek.

YENİ YERİNDE YENİ HEYECANLA
 Doğu ve Güneydoğu’nun en eski,Türkiye’nin de köklü taraftar gruplarından olan Azrailler,2017-2018 sezonuna büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Son 4 sezonda 4 kez Play-Off’ta final ve şampiyonluklar kaybedilmesine rağmen pes etmeyen Azrailler,yeni sezonda da Diyarbekirspor’a destek verecek. Azrailler,ilk iş olarak dernek yerini değiştirdi. Uzun yıllar eski stadın karşısındaki dernek yerini kullanan Azrailler,stadın yıkılması nedeniyle buraya veda etti. Kayapınar ilçesinde dernek yeri ayarlayan Azrailler,Parkorman yanındaki yeni yerini dekor ve boyama yaparak sezona hazırlıyor.

 

ŞAMPİYONLUK İNANCI YÜKSEK

Kamp dönüşü takımı idmanda ziyaret ederek coşkulu şekilde destek veren Azrailler,yıllardır hasret kaldıkları şampiyonluğun bu sezon elde edileceğine inanıyor. Kendi sosyal medya hesaplarında açıklama yapan Azrailler,yeni yönetimi,yeni anlayış ve yenilenen takım kadrosuyla büyük bir bütünleşme sağlayarak şampiyon olacaklarına inandıklarını vurguladı,ilgi çekici şovlar ve etkinliklerle maçlarda takıma destek olacaklarını bildirdi.
HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER