Diyarbakır’da Sebze Halinde Korkutan Yangın

Diyarbakır’da sebze halinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesine bulunan sebze halinde öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay...

Diyarbakır’da Sebze Halinde Korkutan Yangın
Diyarbakır’da sebze halinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesine bulunan sebze halinde öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 5 itfaiye aracı ile müdahale edilen yangın, yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri plastik ve tahta kasaların sıkışmasından dolayı içeride soğutma çalışması yapamayınca iş makinesi ile deponun bir tarafı yıkıldı. Yıkılan duvarın içinden çıkartılan kasaların ardından itfaiye görevlileri soğutma çalışmalarına devam etti. Çıkan duman nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar zehirlenme tehlikesi geçirdi.

Can kaybının yaşanmadığı yangında, soğuk hava deposu ile tahta ve plastik kasaların stoklandığı bloklar kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER