Ak Parti Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda yapılan faaliyetler ve hedefler tartışıldı....

Ak Parti Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda yapılan faaliyetler ve hedefler tartışıldı. İslam coğrafyasında ve özellikle Ortadoğu'da yapılan insan katliamlarının sona ermesi dileğinde bulunarak konuşmaya başlayan İlçe Başkanı Kılıçaslan, bölgede annelerin ağlamamasının önemli olduğunu ve bunu birlik ve beraberlik içinde başardıklarını söyledi. Kılıçaslan, “Silvan da yaptıklarımız herkesçe görülmekte ve yaşayan her insana eşit yaklaşım, eşit haklar ve mağdur edilip ezilen halkın yanında olduk. Partimizin geçmişine de sahip çıktık. Merkezde bulunan surların açığa alınarak temizlenmesi ve onarılması için 2 milyar ödenek Diyarbakır Valiliği kanalıyla Silvan’a aktarılacak. Onu da Allah'ın izni ve sizlerin de partimize vereceği destek ile tamamlayacağız” dedi.

Ak Partinin 12. kuruluş yıldönümünün de kutlandığı toplantıda 10 yıllık iktidarda yapılan faaliyetlerden de bahsedildi. Toplantının sonunda soru cevap kısmında da teşkilat üyelerinin ilçe ile ilgili sorunları dinlendi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER