Ergani’de Kuyumcu Soygunu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kuyumcuyu soyup kaçan şahıslar ile polis arasında ilçe merkezinde kovalamaca yaşandı. İlçe giriş çıkışları kapatılırken, hırsızlar ilçe çıkışında yakayı ele verdi.Ergani ilçesinde bir kuyumcuda...

Ergani’de Kuyumcu Soygunu
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kuyumcuyu soyup kaçan şahıslar ile polis arasında ilçe merkezinde kovalamaca yaşandı. İlçe giriş çıkışları kapatılırken, hırsızlar ilçe çıkışında yakayı ele verdi.

Ergani ilçesinde bir kuyumcuda meydana gelen hırsızlık olayında, kuyumcudan 12 bin 300 lirayı çalan 3 kişi, polisle girdiği kovalamaca sonunda yakayı ele verdi. Edinilen bilgiye göre, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan Dilek Kuyumcu isimli işyerinde, işyeri sahibini oyalanmak sureti ile 12 bin 300 lirayı çalan hırsızlar, çaldıkları paralarla birlikte uzun süren kovalamacanın ardından ilçe çıkışında ekipler tarafından yakalandı. Ele geçirilen paralar iş yeri sahibine teslim edilirken, Yakalanan S.Y, S.Y ve M.Ç adlı zanlılar adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye çıkartılan zanlılardan S.Y ve M.Ç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y hakkında ise mahkeme adli kontrol kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2013, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER