BACASIZ FABRİKA GİBİ

HABER: AHMET BEŞENK Bir süre önce el değiştiren ünlü tavacı Recep ustanın yeri, yeni sahibi ile farklı bir perspektife büründü. 3 Milyon TL yatırım ile yenilenen mekan adeta bacasız bir fabrika gibi 58 çalışanı istihdam ediyor.

BACASIZ FABRİKA GİBİ

 Bir süre önce Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde Tavacı Recep Usta olarak tanınan bir şahısa yönelik saldırı gerçekleştirilmiş, bir kişi hayatını yitirmiş ve bir kişide yaralanmıştı. Saldırı sonrası 40 gün kadar kapalı kalan Tavacı Recep Usta, yeni bir işletmeci ve yeni bir konseptle tekrar yaşam buldu.

 

İşletmeyi yeniden canlandırmak amacı ile devraldığını belirten 32 yaşındaki genç girişimci Akif Sözer, 10 yıla aşkın bir süredir babasından devraldığı şirketi en iyi noktaya getirmek için çabaladığını belirterek şunları söyledi: “Yurt içi ve yurt dışında birçok yemek projesine imza atmış ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Yemek dünyası ve catering ilgi alanıma girdiği için böylesi bu yatırımı yaptık. Aslında tüm çalışmalarımız Batman’da ama Diyarbakır’da bizler için çok özel anlamlar ifade ediyor. Ailemizin hayat hikayesi Diyarbakır’da başlıyor. Babam ilk kadrosuna Diyarbakır’da geçti, 2 ağabeyim burada üniversite okudu, bende liseyi burada okudum. Başarı, çok düzenli bir işletmeyi alıp işletmek değildir. Başarı, kötü giden bir işletmeyi düzeltebilmektir, bu gün bizim yaptığımız gibi. Buranın diyaznı için 3 Milyon TL harcama yaptık, 58 çalışanımız var, istihdama da ciddi katkılar sunuyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER