Bbp'den Ak Parti'ye Katılım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Yasin Öztemel beraberindeki 100 kişi ile birlikte AK Parti'ye katıldı.BBP Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Yasin Öztemel istifa edip, beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte...

Bbp'den Ak Parti'ye Katılım
Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Yasin Öztemel beraberindeki 100 kişi ile birlikte AK Parti'ye katıldı.

BBP Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Yasin Öztemel istifa edip, beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte AK Parti'ye katıldı. Geçiş törenine, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, il başkan yardımcıları, bağlar ilçe başkanı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, "Ak Parti hizmet partisidir, vatandaşımız da partimizin bu kriterlerini gördükçe, partimize olan teveccühü gün geçtikçe artmıştır. Ak Parti ile siyasette çok şey değişmiştir. Ak Partinin şiarı halka hizmettir. Halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüğümüz için Ak Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Son 11 yılda ülkemizde çok büyük gelişmeler yaşandı. Ak Parti öncesi ekonomi çökmüş, siyaset çökmüştü. Ama Ak Parti iktidarı ile Türkiye ayağa kalktı ve şahlandı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve birçok alanda ciddi yatırımlar yapıldı. Artık halkın kendi kendini yönettiği bir dönemi yaşıyoruz” dedi.

Hizmet ve yatırımları halkın görüp ona göre kıyasladığını ifade eden Altaç, "Bizim için Türk olmuş, Kürt olmuş, Alevi olmuş, Sünni olmuş fark etmez. İnsan olması önemli. Biz vatandaşımızı ayırmadan her tarafa hizmet götürüyoruz, bugün herkes AK Parti'ye ciddi anlamda teveccüh gösteriyor, aramıza katılan Büyük Birlik Partisi Yenişehir İlçe Başkanı ve beraberindeki 100 kişiye hoşgeldiniz diyorum. Bu arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

BBP'den istifa edip Ak Parti'ye katılan Yasin Öztemel ise verdikleri kararın hayırlı olmasını diledi. Öztemel, "Büyük Birlik Partisi'nden İstifa ederek AK Parti'ye geçmiş bulunuyoruz. Ben ve ekibim bu kararın hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. Nasip olursa Ak Parti çatısı altında siyasi hayatımıza devam edeceğiz. İnşallah hayırlı hizmetlere imzayı burada atacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER