Bukarki: Bölgede Oy Alacak Partiler Belli

CHP Diyarbakır eski il başkanı Medeni Seyrek Bukarki, bölgede seçime girerek ciddi oy alacak partilerin belli olduğunu söyledi.

Bukarki: Bölgede Oy Alacak Partiler Belli
 CHP Diyarbakır eski il başkanı Medeni Seyrek Bukarki seçim sürecini ve aday değerlendirmesi yaptı. Bölgede oy alacak partilerin de belli olduğunu belirten Bukarki, eski partisi CHP'yi ciddi oy alacaklar arasında saymadı.
Diyarbakır halkına ve kamuoyuna daha önce yaptığı açıklamalarda belediyelerin ehil insanlara verilmesi gerektiğini ifade ettiğini kaydeden Bukarki, bu geçen zaman içerisinde bölgede seçime giren partilerin belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.

CİDDİ SONUÇ ALACAK PARTİLER BELLİ

Adaylara başarı dileyen Bukarki, bölgeye de hayırlı bir seçim olması için dua ettiğini belirterek, 
"Memlekete hayırlı olsun diyoruz, zaten bölgede seçime girip ciddi sonuç alabilecek partiler bellidir. Bölgede BDP ciddi bir kitlenin oyunu almaktadır, AK PARTİ nin de geçmiş seçimde almış olduğu oy küçümsenmeyecek derecededir. Ama bu 30 Mart seçimlerine nasıl yansır bilemem memleket için hayırlı olan kimse o olsun. Sonuç itibariyle bu bir hizmet yarışıdır. İyi olan kazansın" dedi. 
Bukarki, BDP'nin Diyarbakır merkezdeki ve ilçelerdeki aday belirleme yönteminin doğru ve olduğunu demokratik bulup takdir ettiğini CHP İstanbul büyükşehir adayı Mustafa Sarıgül`ü de desteklediğini ve doğru bir tercih olduğunu dile getirdi.Diyarbakır'ın metropol adayı bir köy Kent durumda olduğunu kaydeden Bukarki, Diyarbakır hak ettiği yerde olmadığını, BDP 15 yıldır yerel iktidarda belediye hizmetlerinde yetersiz kaldığını savundu.

Bukarki, son anda Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı olan Sebgettullah Seydaoğlu'nun iyi bir tercih ve bir değer olduğunu sözlerine ekledi..
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER