Özmen: 15 Temmuz Şehitleri Bu Ülke İçin Şehit Oldu

Diyarbakır Akil Gençler Platformu İl Başkanı Başkanı Engin Özmen, "15 Temmuz'da şehit olanlar bu ülke için, çocuklarımızın geleceği için şehit oldular" dedi.

Özmen: 15 Temmuz Şehitleri Bu Ülke İçin Şehit Oldu
 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin tüm illerinde olduğu gibi Diyarbakır'da da demokrasi nöbetleri tutulmaya devam ediyor. Demokrasi nöbetlerine aralıksız katılanDiyarbakır Akil Gençler platformu İl başkanı Engin Özmen açıklamalarda bulundu.


Açıklamasında Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlarda olduklarını belirten Özmen, "Selam Olsun Selahattinin Torunlarına, Selam Olsun Alparslanın Yoldaşlarına, Selam Olsun Tarık Bin Ziyadın askerleri gibi sağlam duranlara. Tarık bin Ziyad Ne demişti bugün önünüzde deniz gibi bir düşman, arkanızda düşman gibi bir deniz ve en önemlisi en ön safta ben savaşacağım Bugün Tarık Bin Ziyad gibi sağlam duran Baş Komutan cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun. Onun çağrısıyla meydanları bir an bile olsun, boş bırakmayan aziz milletimize selam olsun dünyanın birçok ülkesi bu ülkede hainler bitmesin diye uğraşıyor. Bütün dünya bilsin ki siz bu ülkede hain çıkarmaya çalıştıkça bizim analarımız bu topraklar için şehit olmaya hazır çocuklar doğurmaktan vazgeçmeyeceklerdir. Onlar hainlerle işbirliği yapmaya devam etsinler. Bu ülkede Reisin bir çağrısıyla ölmeye hazır nice kahramanlar var ve nicesi bunu gözünü kırpmadan ölüme giderek zaten kanıtladı. Selam olsun sabaha kadar cihat ettik köprüyü aldık diyen cesaret örneği gençlerimize. Zamanın Zeyneplerine, Hasanlarına Hüseyinlerine selam olsun. 15 Temmuzda şahadete erenlere rabbim şahadetlerini kabul eylesin. 15 Temmuzda şehit olanlar ne için şehit oldu. Elbette bu ülke için, elbette çocuklarımızın geleceği için" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER