Akan'dan Açıklama

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkan Vekili Akan: "Bu kentin seçilmiş milletvekillerinin manevi olarak maçlara gelmesi ve destek vermelerini bir siyasi partinin projesi olarak lanse edilmesini doğru bulmuyoruz"

Akan'dan Açıklama
Spor Toto 3. Lig, 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan, "Bu kentin seçilmiş milletvekillerinin manevi olarak maçlara gelmesi ve destek vermelerini bir siyasi partinin projesi olarak lanse edilmesini doğru bulmuyoruz" dedi.

Akan, yaptığı açıklamada, takımın üçüncü lige çıkmasını sağladıklarını, Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'nın aynı zamanda kulübün tek finansman kaynağı olduğunu belirtti.

Bugüne kadar hiçbir kurum, kuruluş, iş çevreleri ve siyasi partilerden tek kuruş yardım almadıklarını kaydeden Akan, hiç kimseden de maddi destek taleplerinin olmadığını, tek amaçlarının Diyarbakırspor'un misyonunu devam ettirip halkın takımı olmak olduğunu kaydetti.

Siyasi düşüncesi ne olursa olsun kendini Diyarbakırlı hisseden herkesin takımı olduklarını dile getiren Akan, şöyle konuştu:

"Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Kentin seçilmişlerinden tek talebimiz halkın temsilcileri olarak halkın kulübüne destek olmalarıdır. Bu kulüp hiçbir siyasi parti tarafından kurulmuş değildir. Böyle bir şeyin dile getirilmesi kulübümüze ve misyonuna zarar verecektir. Bu kentin seçilmiş milletvekillerinin manevi olarak maçlara gelmesi ve destek vermelerini bir siyasi partinin projesi olarak lanse edilmesini doğru bulmuyoruz. İyi niyetle destek olacak herkese kapımız açıktır."

Akan, tüm Diyarbakırlıları ve taraftarları koşulsuz bir destek için davet ettiklerini belirterek, "Bazı sitelerde bilgimiz dışında çıkan haberler taraftarlarımız tarafından dikkate alınmasın. Israrla bizi bazı siyasi polemiklerin içerisine çekenler olabilir. Ancak biz geçmişten ders alarak metin bir şekilde sağlıklı adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu konuyla ilgili kamuoyunu aydınlatmak adına bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettik. Bu takım Diyarbakırlılarındır" diye konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER