Diyarbakır’da Amatör Spor Haftası Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından ilk kez düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında Diyarbakır’da atıcılık yarışmaları düzenlendi.Bayanlar kategorisindeki müsabakalarda 372...

Diyarbakır’da Amatör Spor Haftası Heyecanı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından ilk kez düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında Diyarbakır’da atıcılık yarışmaları düzenlendi.

Bayanlar kategorisindeki müsabakalarda 372 puan toplayan Hilal Demir birinci oldu. İremnur Erdoğan ikinci ve Elif Yaşar üçüncü oldu. Erkeklerde ise toplamda 389 puan toplayan Cihan Binbir, en yakın takipçisine 4 puan fark atarak şampiyon oldu. Bu kategoride Yılmaz Akgün ikinci ve Mehmet Gezer de üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi. Amatör Spor Haftası nedeniyle yarın Diyarbakır’da toplu ödül töreni yapılacağı açıklandı. Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada 6 Ekim’e kadar devam edecek etkinliklerde atletizm, çim hokeyi, atıcılık, tekvando ve futbol branşlarında müsabakalar yapıldığını söyledi. Hafta kapsamında spora hizmet eden kurum ve kişilere ödül vereceklerini de belirten Dayan, “Amatör Spor Haftası ilk kez yapıldı. Ortaya anlamlı görüntüler çıktı. Birçok branşta müsabakalar ve gösteriler yapıldı. Kente bir heyecan getirdi. Spora hizmet edenlere ödül vererek onure edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER