Baydemir, Bağlar Belediyesi Ek Hizmet Binasını İnceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediyesi’nin yapmış olduğu ek hizmet binası ve makine ikmal şantiyesini inceledi.Bağlar Belediyesi'nin Yeni Mardin yolu üzerinde yapımını başlattığı ek hizmet binası...

Baydemir, Bağlar Belediyesi Ek Hizmet Binasını İnceledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediyesi’nin yapmış olduğu ek hizmet binası ve makine ikmal şantiyesini inceledi.

Bağlar Belediyesi'nin Yeni Mardin yolu üzerinde yapımını başlattığı ek hizmet binası ve makine ikmal şantiyesinin son rötuşlarının yapıldığı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan Yardımcısı Yüksel Acer ve Büyükşehir Belediyesi meclisi üyeleri şantiyeyi dolaştı. Şantiyenin tüm birimleri gezdiren Baran, Baydemir'e bilgi verdi. 50 dönüm arazi üzerine kurulu binanın 850 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi. Bodrum, zemin artı 2 kat olarak tasarlanan binada; zabıta müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü, yapı kontrol amirliği, destek hizmetleri müdürlüğü, sivil savunma amirliğinin hizmet vereceği bildirildi. Konferans salonu, arşiv ve bin metrekare civarında kapalı depo alanının bulunduğu binada fen işleri müdürlüğünün bin metrekarelik açık ve kapalı malzeme stok alanının bulunacağı belirtildi. Binanın açık alanında ayrıca işçilerin faydalanması için basketbol ve voleybol sahası da bulunuyor. Merkezi ısıtma ve soğutma sisteminin olduğu binada fiberoptik internet ve güvenlik kamerası sistemi bulunduğu da belirtildi. Yeni binanın 25 Ekim 2013 tarihinde düzenlenecek olan tören ile hizmete açılacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER