AMEDSPOR'DA KÜÇÜKBAYRAK ŞOKU..

Amedspor'da teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak'ın yönetime istifasını sunduğu bildirildi.Takım için Deniz Naki krizi yaşanıyor.

AMEDSPOR'DA KÜÇÜKBAYRAK ŞOKU..
 Amedspor'da teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak'ın yönetime istifasını sunduğu bildirildi.Takım için Deniz Naki krizi yaşanıyor.

TAKIM İÇİNDEKİ SORUNLAR ETKİLEDİ

Amedspor'da teknik sorumlu    Sertaç Küçükbayrak istifa etti.Bir süreden beri yaşanan maddi sorunlar ve takım içindeki sıkıntılardan rahatsız olduğu konuşulan Küçükbayrak için bardağı taşıran son damla 5-2 kaybedilen Hacettepespor maçı oldu.

Deniz Naki'nin gereksiz yere kırmızı kart görmesi,ardında da soyunma odasında yöneticilere ve futbolculara karşı hakaretvari tavırlar sergilediğinin iddia edilmesi,takımın da saha içinde dağınık görüntü sergileyerek farklı yenilmesi sorunları su yüzüne çıkardı.Maçın ardında yönetimle görüşen Sertaç hoca istifasını sundu.Başarılı hocanın istifası yönetim tarafından kabul edildi.

Takım içinde Deniz Naki krizi dışında başka sorunlar da yaşandığı iddia ediliyor. Futbolcu alacaklarının yanı sıra teknik heyete 6 ayda sadece 1 maaş ödendiği belirtiliyor.Maddi sorunların son dönemlerde takımın performansını olumsuz etkilediği iddiaları yoğunlukta.

'İSTİFANIN SONUÇLARLA İLGİSİ YOK'

Sertaç Küçükbayrak,istifa kararının son haftalardaki kötü sonuçlarla ilgisi olmadığını söyledi.Görev yaptığı son 1.5 yılda Amedspor'un başarı çıtasını yükselten başarılı hoca,"Geçen yıl kupada çeyrek final oynadık,ligde Play-Off'u 3 puanımız silindiği için kaçırdık.Bu yıl kupada gruplara kaldık ve ligde 6 hafta lider kaldık.Liderin 1 puan gerisinde bırakıyoruz.Başarılı olup olmadığımıza en iyi kararı halkımız yapacaktır.İstifa etmemiz hem bizim hem kulüp için en doğru olanıydı.Çünkü yürümeyen durumlar vardı.Para ile ilgisi yok.Bizi bilen bilir memleketimiz için parayı asla sorun etmedik etmeyiz.Bir şeyi düzeltemiyorsan ya da düzelmiyorsa kendine ve kuruma zarar vermeden bırakmak en iyisidir.Bizim onurumuz her şeyin üstündedir.Amedspor'a bundan sonra sonsuz başarılar diliyorum.Bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.Onurlu bir futbolcu grubu var.Onlarla gurur duyuyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER