AMEDSPOR,TAŞKIN'LA YOLA DEVAM EDİYOR

Amedspor,geçen sezonun devre arasında göreve gelen teknik direktör Taner Taşkın'la göreve devam kararı aldı.

AMEDSPOR,TAŞKIN'LA YOLA DEVAM EDİYOR

Geçen sezon uzun süre kovaladığı şampiyonluğu hem ligde hem Play-Off’ta kaybeden Amedspor’da Nurullah Edemen yönetiminin Haziran ayında yapacağı Mali Genel Kurul’da yönetime yeni isimler alarak göreve devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yönetim,geçen sezonun devre arasında göreve gelen teknik direktör Taner Taşkın’la devam kararı aldı. Taşkın,devam kararından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Taşkın,”Geçtiğimiz sezonun devre arasında başlayan Amedspor maceramıza yeni sezonda da devam etme kararı aldık.Ekibimle birlikte özellikle bu transferin olmasını sağlayan başkanımız Nurullah Edemen’e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.İnşallah bu sezon çok daha güçlü bir Amedspor olarak ligde siz sevgili Diyarbakırlıların huzuruna çıkacağız “dedi.

 

KADRODA REVİZYON MESAJI

Taşkın,kadroda revizyon sinyali de verdi. Genç ve koşan bir ekip yaratmak istediklerine dikkat çekerek,geçen sezon kılpayı kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istediklerini ifade etti. Taşkın,”Geçtiğimiz yıl kadro derinliği olmadığı için zaman zaman istediğimiz oyunu ortaya koyamadık fakat skoru almasını ve kazanmayı bildik.Bu sezon inşallah doğru bir oyuncu grubuyla sahada çok koşan mücadele eden futbolun bütün güzelliklerini ortaya koyan çok dinamik bir takım sahaya çıkarmayı arzu ediyorum.İnşallah geçen yıl yarım kalan şampiyonluk hayalimizi bu yıl gerçekleştirmek için sizlerle beraber yola devam.Allah'ın selameti üstünüze olsun saygılar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER