AMEDSPOR’UN TEK ÇARESİ KAZANMAK

2.Lig Beyaz Grup’ta lider İstanbulspor’un 6,ikinci sıradaki B.B Erzurumspor’un da 1 puan gerisinde 3.sırada yer alan Amedspor,düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan Fethiyespor’la yarın Diyarbakır’da karşılaşacak.

AMEDSPOR’UN TEK ÇARESİ KAZANMAK
 2.Lig Beyaz Grup’ta lider İstanbulspor’un 6,ikinci sıradaki B.B Erzurumspor’un da 1 puan gerisinde 3.sırada yer alan Amedspor,düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan Fethiyespor’la yarın Diyarbakır’da  karşılaşacak. Geçen hafta kendisi gibi zirve adayı olan Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Amedspor,yarınki maçın ardında 15 Mart Çarşamba günü İstanbul’da Fatih Karagümrük ve 19 Mart Pazar günü de Diyarbakır’da Bucaspor’la karşılaşacak. Hedef,3 maçta 9 puana ulaşarak zirve yarışında yeniden iddialı hale gelmek.

 

HAKEMLER ANTALYA BÖLGESİNDEN

Yarınki  maç öncesinde takımda kart cezalısı bulunmazken,ameliyat olan Murat Yılmaz takımdaki yerini alamayacak. Fethiyespor’da ise sarı kart cezalısı Emir Gökçe forma giyemiyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Antalya bölgesi hakemleri yönetecek. Burak Şeker’in orta hakemliğindeki maçta Abdullah Uğur Sarı ve Arif Dilmeç yardımcı,Baki Yiğit de 4.hakemlik yapacak.

 

AMEDSPOR EVİNDE RAKİP TANIMIYOR

Amedspor,bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine 29 puan yazdırdı. Fethiyespor,12 deplasman karşılaşmasına çıkarken 4 galibiyet,3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak bu alanda 15 puan kazandı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Amedspor,2-0 kazanmıştı. Gollerden birini merhum Şehmuz Özer kaydetmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER