Bağlar Belediyesi Sezona Galibiyetle Başladı

Basketbol 3. Lig’in ilk haftasında sahasında Batman Eğitimspor’u ağırlayan Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı.Diyarbakır ilçesi Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, ilk hafta...

Bağlar Belediyesi Sezona Galibiyetle Başladı
Basketbol 3. Lig’in ilk haftasında sahasında Batman Eğitimspor’u ağırlayan Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı.

Diyarbakır ilçesi Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, ilk hafta maçında sahasında ağırladığı Batman Eğitimspor’u 82-47 mağlup etmeyi başardı. İlk periyodu 27-08 gibi bir skorla önde tamamlayan Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Takımı, 2. periyodu 45-24 önde bitirdi. 3. periyodu 60-38 tamamlayan Bağlar Belediyesi maçtan 82-47 galip ayrıldı. Sezonun ilk maçıyla birlikte takım olarak birçok eksikliklerini gördüklerini dile getiren Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Oyuncusu Ali Alaca, istedikleri sonucu aldıklarını belirtti. Alaca, “Genç bir takımımız var. Ligin bu sene erken başlaması bizim için bir dezavantaj çünkü yeteri kadar antrenman yapamadık. Biz takım olarak birbirlerimize kenetlenmiş vaziyetteyiz. Hiçbir sorunumuz yok. Tüm eksikliklerimize rağmen bu şekilde devam edebilirsek bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Haftaya Batman Petrolspor takımıyla oynayacağız. Batman Petrolspor ligin en güçlü takımlarından biri. Bizde kendi gücümüzün farkındayız” diye konuştu.

Oyuncularının sahasında oynamanın getirdiği avantajla birlikte iyi sonuç çıkardıklarını aktaran Bağlar Belediyesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Antrenörü Özgür Büyük, “Tabi eksikliklerimiz var. Galip gelmek güzeldi. Bizim için önemli olan geride kalan maçları da kazanıp bir üst lige çıkmak. Hedefimiz bu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER