BARIŞ ATAŞ SEZONU KAPATTI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un başarılı orta saha futbolcusu Barış Ataş, futbol hayatında yaşadığı 3. çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.

BARIŞ ATAŞ SEZONU KAPATTI
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı orta saha futbolcusu Barış Ataş, futbol hayatında yaşadığı 3. çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un orta saha futbolcusu Barış AtaşAntalya kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. İdmanda nükseden sakatlık nedeniyle İstanbul'a giderek doktor kontrolünden geçen Barış'ın çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Barış, daha önceDiyarbakırspor'da oynarken aynı sakatlığı 2006-2007 ve 2008-2009 sezonlarında 1'er yıl arayla yaşamıştı.

"TAKIMI YALNIZ BIRAKTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Bu süreci de başarıyla atlatarak sahalara döneceğine olan inancının yüksek olduğunu belirten Barış, "Mke Ankaragücü maçında Ağrı hissetmiştim. Buz tedavisi olarak maçı tamamladım. Kampta tekrar aynı ağrılar oluştu. İstanbul'a doktora gittim ve çapraz bağlarımın koptuğu belirtildi. Her şeyde bir hayır, demek ki bunu da yaşamak varmış. Moralimi asla bozmayacağım. Daha önce nasıl sahalara döndüysem inşallah bir daha döneceğim. Bunun için çok çalışacağım. Tek üzüntüm takımın bana ihtiyaç duyduğu bir dönemde bunu yaşamak" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER