Bu ‘Pazar’ Başka Pazar

Bugün Pazarspor’ladeplasmanda kozlarını paylaşacak olan Büyükşehir, dış sahalardaki galibiyet özlemine son vermek istiyor. Büyükşehir’de sakatlar,Rize ekibinde ise cezalı futbolcu var.

Bu ‘Pazar’ Başka Pazar
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Kızılcahamamspor’u yenerek rahat nefes alan ve artık seri yakalayıp üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 12.hafta maçında bugün kendisi gibi ligin yeni ekibi olan ve orta sıralarda yer alan Pazarspor’a konuk olacak. Dün Diyarbakır-Ankara aktarmalı uçak seferleriyle Trabzon’a inip,oradan da maçın oynanacağı Rize’nin Pazar ilçesine karayolu ile ulaşan Büyükşehir’de sakat futbolcular İbrahim Keleş ve Uğur Tülümen ile kadro dışı bırakılan Sercan Özdem kafilede yer almadı.

‘İLK’LERİN MAÇI OLABİLİR

Ev sahibi ekipte ise attığı 8 golle takımın en golcü ismi olan Mikail,kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek
Son galibiyetini 23 Mart 2012’de Sandıklıspor’u deplasmanda 6-0 yenerek elde eden ve bu tarihten sonra oynadığı son 8 deplasman maçında 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Büyükşehir,ayrıcaPazarspor’la oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galip gelemedi. Bugün hem deplasman başarısızlığına,hem de Pazarspor’a karşı galibiyet hasretine son vermek istiyor.

PAZARSPOR EVİNDE ÇOK BAŞARILI


Bugünkü maçın bir diğer özelliği ise ligin en başarılı iki iç saha takımından biri ile en başarısız 2 deplasman takımından birinin karşı karşıya gelecek olması. Pazarspor, 5 iç saha maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan toplarken yenilgi almadı. Büyükşehir ise 5 deplasman maçında 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak bu sezon deplasmanda kazanamadı.
Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2013, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER