BUCASPOR GÜNEYDOĞU’DA YILDIZLARINI ARIYOR

Alt yapı ve tesisleşmede Türkiye’de örnek kulüp olarak gösterilen PTT 1. Lig ekiplerinden İzmir Temsilcisi Buca spor Futbol Akademisi'nin yeniden yapılanma programı çerçevesinde, Güneydoğuda futbolcu seçme ve izleme görevleri için Diyarbakır Ziraat spor Antrenörü Remzi Kızgın ile anlaştı.

BUCASPOR GÜNEYDOĞU’DA YILDIZLARINI ARIYOR
BUCA SPOR GÜNEYDOĞU’DA YILDIZLARINI ARIYOR

Alt yapı ve tesisleşmede Türkiye’de örnek kulüp olarak gösterilen PTT 1. Lig ekiplerinden İzmir Temsilcisi Buca spor Futbol Akademisi'nin yeniden yapılanma programı çerçevesinde, Güneydoğuda futbolcu seçme ve izleme görevleri için Diyarbakır Ziraat spor Antrenörü Remzi Kızgın ile anlaştı. Güneydoğu seçmelerinin ilk ayağını oluşturan Buca spor elemeleri Diyarbakır’da 25- 28 Temmuz arasında Silvan yolu üzerindeki GAP Zirai Araştırma Enstitüsü içerisinde bulunan Çim futbol sahasında start alacak. Elemelere Remzi Kızgın'ın yanı sıra Buca Futbol akademisinin alt yapı hocaları da eşlik edecek.

''KENDİNE GÜVENENLER GELSİN ''

Buca spor Güneydoğu Temsilcisi Remzi Kızgın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Buca spora yeni yıldızlar kazandırmak adına bütün Türkiye'de olduğu gibi Güneydoğuda' da elemeler yapacağız. 25 - 28 Temmuz tarihleri arasında 4 gün boyunca Diyarbakır Ziraat spora ait Silvan yolu üzerindeki GAP Zirai Araştırma Enstitüsü içerisinde bulunan Çim futbol sahamızda yapacağımız elemeler ücretsiz olup kedine güvenen bütün genç futbolculara kapımız açıktır. 1996 ile 1999 doğumlu gençleri kapsayan Seçmeler akşam saat 16.30’da yapılacaktır. Diyarbakır’da yapılacak seçmelerden sonra Mardin, Şanlıurfa, Batman, Bingöl ve Adıyaman’da devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 17:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet murat
mehmet murat - 11 yıl Önce

seçmeler tam olarak nerede fakültenin oraları mı

umut dicle
umut dicle - 9 yıl Önce

bizim başka takımda lisansımız var gelsek sorun olurmu ki

SIRADAKİ HABER