Büyükşehir Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da bu hafta deplasmanda oynanacak Tepecikspor maçında hedefin galibiyet olduğu açıklandı.

Büyükşehir Belediyespor'da Hedef Galibiyet
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da bu hafta deplasmanda oynanacak Tepecikspor maçı idmanları Cuma günü öğleden sonra tamamlanıyor. Yeşil – Kırmızılı takımda hedefin galibiyet olduğu açıklandı.

Yeşil kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Dr. Yılmaz Demir, camia olarak Tepecikspor maçına odaklandıklarını, İstanbul'da oynanacak zorlu mücadeleden de istedikleri 3 puanı alıp döneceklerini söyledi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde idmanlarına devam eden Yeşil – kırmızılı futbolcular, idmanlarına koşu ve kültürfizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Futbolcuların çift kale maçta çok hırslı oldukları gözlendi. Bir açıklama yapan Demirbakan, "İlk iç saha maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Bizim için Lig altay galibiyetiyle başladı ve bunun devamını sürdürmek istiyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Tepecikspor maçından da galibiyetle ayrılarak seri yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER