Büyükşehir Kahvaltıda Buluştu

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak kente dönen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kentin Gazeteci ve Basın kurumlarıyla ile dayanışma kahvaltısı yaptı.

Büyükşehir Kahvaltıda Buluştu
Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak kente dönen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kentin Gazeteci ve Basın kurumlarıyla ile dayanışma kahvaltısı yaptı.

Birçok gazeteci ve basın çalışanının katıldığı kahvaltıda Yeşil-Kırmızlı sporcuların yanı sıra teknik heyet ve yönetim kuruluda yerini aldı.
Sabah 9:30’da başlayan kahvaltı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Av.Metin Kılavuz'un konuşması ve gazetecilerin sorularıyla son buldu.

SPOR FUTBOL DEMEK DEĞİLDİR


Gazetecilerin sorularını yanıtlamadan önce bir konuşma yapan Kılavuz,
‘’Şu gerçekliği kabul etmeliyiz ki dünyanın neresinde olursanız olun spor denince insan aklına futbol gelmekte, biz bunu yanlış bir düşünce olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Spor engelli arkadaşlarında, kadın arkadaşlarında içinde bulunduğu bir etkinliktir. Bu anlayışı benimseyerek sporun sadece futboldan ibaret olmadığını herkese göstermeli bu doğrultuda çalışmalar yürütmeliyiz. Biz Büyükşehir Belediyespor olarak elimizden geleni yapmaktayız. Nitekim ikibin lisanslı sporcumuz var’’dedi.

KÜFÜR EDEN, OLAY ÇIKARAN TARAFTAR GELMESİN


Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un, Türkiye’nin en centilmen takımı olduğunu ifade eden
Kılavuz,
Son iki sezondur fair-play ruhuyla çıktıkları karşılaşmaların sonucunda en centilmen takım seçildiklerini, bu durumu da taraftarlarına borçlu olduklarını, her karşılaşmada rakip takımı çiçek ve tatlılarla karşıladıklarını ve bundan ötürü birçok rakip takım tarafından örnek alındığı ifade eden
Kılavuz, bu sezonda aynı başarıyı göstereceklerine inandıklarını ve taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını söyledi. Kılavuz, " Bizim amacımız centilmenliğimizle öne çıkmak. Kentimizi, kulübümüzü en güzel şekilde tanıtmak. Bu yüzden maçlarımızda küfür eden, şiddet eğilimi olup, olay çıkarmak isteyenleri istemiyoruz" dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Zorlu bir yarışta yer alacaklarını dile getiren Kılavuz, hedeflerinin ise şampiyonluk olduğunu belirtti. Kılavuz sözlerini şöyle tamamladı. " Geçen sezon istediğimiz başarıya ulaştık. Bu sezonda da teknik heyetimizin raporu doğrultusuda gerekli yerlere takviye yaparak kemik kadromuzu korumaya çalıştık. Amacımız ve hedefimiz şampiyonluktur. Geçen sezon şampiyonluğun startını yine burada vermiştik. Bu yılda yine burada buluşup yeni sezonun startını verdik. Bu anlamda da bizi burada ağırlayan Özsüt İşletmesine, personellerine ve değerli arkadaşımız Ali Barutçuoğlu'na teşekkür ediyoruz.



Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2013, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER