Büyükşehir'de Bayram Sevinci

Son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara Kocaeli Birlikspor maçını da ekleyen Büyükşehir Belediyespor'da bayram sevinci yaşanıyor.

Büyükşehir'de Bayram Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Kocaeli Birlikspor'u mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Hem ligde hem de kupada önemli sonuçlara imza atan yeşil kırmızılı ekip, son 4 maçta yenilgi yaşamadı.

Ligde Bandırmaspor ve Kocaeli Birlikspor'u mağlup eden, Bugsaşspor ile berabere kalan yeşil kırmızılı ekip, Türkiye Kupası 2.tur maçında ise Ankara Adliyespor'u mağlup etmişti.

"Ligin Üçüncü Sırasındayız"

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, ligin güçlü takımları arasında yer alan ve büyük yatırımlar yapan Kocaeli Birlikspor'u mağlup etmenin keyfini yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, "Zor ve çekişmeli geçen bir karşılaşmadan çok önemli bir galibiyet aldık. Maçın ilk yarısında yaşadığımız zorluklara rağmen 3 puanı almamız bize bayram sevinci yarattı. Ayrıca bu galibiyetle son haftalardaki çıkışımızı da sürdürmüş olduk. Şuan 10 puanla ligin üçüncü sırasındayız. Bu tablo şampiyonluğa inancımızı ortaya koymuştur" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER