Diyarbakırspor'dan Şengal Halkına Gıda Yardımı

İŞİD terör örgütünün saldırılarından kaçarak Diyarbakır'a sığınan Şengal halkına Diyarbakırspor, 1 tır dolusu gıda yardımında bulundu.

Diyarbakırspor'dan Şengal Halkına Gıda Yardımı
 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'dan anlamlı bir yardım geldi. Yeşil kırmızılı ekip, Diyarbakır'da bulunan Şengal halkına gıda yardımında bulunarak, takdir topladı.

Yardımlarını Sürdürdü

Daha önce Rojava ve Şengal halkına çeşitli şekillerde gıda ve insani yardımlarda bulunarak takdir kazanan Diyarbakırspor, terör örgütü IŞİD'i katliamlarından kaçan mağdur insanlara yönelik sosyal yardımları sürdürüyor.

Kulüp başkanı Feyzi İlhanlı tarafından yapılan yardımlarda bir kez daha Şengal halkına dayanışma eli uzatıldı. İlhanlı'nın finanse ettiği 1 tır dolusu gıda yardımı Diyarbakır'da bulunan Şengal halkına ulaştırılmak üzere kamp koordinasyon merkezine teslim edildi.

Yardımlarımız Devam Edecek

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, IŞİD terörü nedeniyle yurtlarından olan, yakınlarını ve mallarını kaybeden halkların yaşadığı acıları paylaşmak adına bu yardımların yapıldığı ifade edildi. Açıklamada,"Savunmasız insanları katleden, halkların topraklarına ve yurtlarına göz dikerek saldırılar düzenleyen IŞİD çetelerini ve bu çeteleri destekleyen uluslar arası güçleri bir kez daha lanetliyoruz. Başkanımız ve kulübümüz daha önce olduğu gibi bir kez daha bu halklara insani ve gıda yardımları anlamında dayanışma eli uzatarak 1 tır dolusu gıda yardımında bulunmuştur. İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir. Tüm halkımızı bu halklar için açılan kampanyalara destek olmaya davet ediyoruz." denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER