CAFE İŞLETMECİSİNDEN ÖRNEK HAREKET ÇALIŞANLARI,DİYARBEKİRSPOR FORMALARIYLA HİZMET VERECEK

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan Nobel Cafe,’Benim Şehrim Benim Takımım’ kampanyası kapsamında ilk adımı atarak örnek bir tutum sergiledi.

CAFE İŞLETMECİSİNDEN ÖRNEK HAREKET ÇALIŞANLARI,DİYARBEKİRSPOR FORMALARIYLA HİZMET VERECEK
 Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan Nobel Cafe,’Benim Şehrim Benim Takımım’  kampanyası kapsamında ilk adımı atarak  örnek bir tutum sergiledi. Cafenin işletmecisi kentteki tüm esnaf ve iş yeri sahiplerine örnek olacak bir harekete imza atarak çalışanlarına Diyarbekirspor formaları giyerek müşterilerine hizmet verme kararı aldı.

Nobel Cafe’nin çalışanları ‘Benim Şehrim Benim Takımım’ yazılı formalarla hizmet vermeye başlarken,bu kampanyanın ilerleyen günlerde diğer esnaflar ve iş yeri sahipleri için teşvik edici olması bekleniyor.

 

‘TÜM ESNAFLAR DUYARLILIK GÖSTERMELİ’

Kentteki tüm esnaflara mesaj veren Nobel Cafe’nin işletmecileri,”Tek amacımız kentimizin takımına sahip çıkmaktır. Bu konuda bir kıvılcım yakmak istedik. Hemşerilerimiz bu konuda duyarlı olmalı ve kendi kentlerinin takımına sahip çıkmalıdır. Takımımızın sahiplenilmesi ve başarılı olması kentimize çok şeyler kazandıracaktır. Bu sorumluluk bilincini geliştirmeliyiz. Kulübümüze ait lisanslı ürünlerin uygun fiyatlarla satıldığı Diyarıum’ndan takımımızla ilgili ürünler alarak işyerlerimizde sergileyelim ve konuda teşvik edici olalım. Herkesi bu anlayışla hareket etmeye davet ediyoruz.”  Dediler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER