ÇOKKESER TARAFTARA GÜVENCE VERDİ :’DİYARBAKIRSPOR İYİ YOLDA’

Diyarbakırspor A.Ş Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Türkmenistan 1.Lig takımı Şagadam karşısında etkili bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Çokkeser,”Taraftar rahat olsun. Bu takım daha iyi olacak.” dedi

ÇOKKESER TARAFTARA GÜVENCE VERDİ :’DİYARBAKIRSPOR İYİ YOLDA’
 ‘MAÇIN GENELİNDE İYİ OYNADIK’

Yeni bir kadro kurdukları için çok maç yapmaları gerektiğinin altını çizen Fethi Çokkeser,oyuncuların istek ve arzusundan memnun olduğunu söyledi. Çokkeser,”Türkmenistan temsilcisi karşısında ilk 15-20 dakikada biraz bocaladık. Kendi hatamızdan gol yedik. Daha sonra toparlanarak oyuna ağırlığımızı koyduk. Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirdik. Ligde bu felsefe ile oynayacağız. Rakipten çok bizim ne yaptığımız önemli. İyi futbol oynadık ve golleri bularak kazandık.” dedi.

‘TARAFTAR MERAK ETMESİN’

Transferi tamamladıklarının bir kez daha altını çizen Çokkeser,”Kadromuzu tamamlamış durumdayız. Çok çalışıyoruz. Birer gün arayla maç yaparken,arada da idmanlar yapıyoruz. Fizik ve kondisyon açısından iyi durumdayız. Maç tempomuz ve taktiksel gelişimimiz de artacak. Kampın kalan bölümünde arka arkaya maçlar yapacağız. Oyuncuların isteği ve arzusu sevindirici. Taraftarımızın endişesi olmasın. Diyarbakırspor lige doludizgin hazırlanıyor.” İfadelerini kullanıyor. Günü idman yaparak geçiren Yeşil-Kırmızılı takım, Perşembe günü Cezayir 1.Lig takımı Cheef’le hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Kartepe’deki maç saat 18.00’da başlayacak.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
davut ural
davut ural - 10 yıl Önce

Bizi, eski günlere taşıyacak gerçek Diyarbakirspora ihtiyacimizi heyecana götürecek herkes e tsk

SIRADAKİ HABER