DB Büyükşehir Belediyespor Düzyurtspor Hazırlığında

por Toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Birlik Narlı İnşaat Düzyurtspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

DB Büyükşehir Belediyespor Düzyurtspor Hazırlığında
 

Geçen haftayı sahasında oynadığı Kocaeli Birlikspor maçını 2 –1 kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hafta arası maçında Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Düzyurtspor maçına gözlerini çevirdi.

Hem bayram yapan hem de idmanlarına başlayan Yeşil-Kırmızılı futbolcular moralli bir şekilde idmanlarını yapıyorlar. Koşu ve kültürfizik hareketleriyle başlayan idmanları teknik taktik ağırlık çalışmalarla sona erdi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki galibiyetin verdiği büyük moralle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için rakip fark etmiyor, tümüne aynı değeri veriyoruz. Takım olarak hedefimiz bellidir, üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Antremanlarımızı Pazartesi günü öğleden sonra tamamlayacağız. Maç gününe kadar futbolcularımız her yönden hazır vaziyete getireceğiz. Bizim için önemli olan başarılı sonuçlar serisine devam edebilmektir"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER