DİYAR ATATÜRK STADYUMUNU İSTİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tarafından, Ali Gaffar Okkan Tesislerinden çıkarılmak istenen Diyarbakırspor kararı durdurdu.

DİYAR ATATÜRK STADYUMUNU İSTİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tarafından, Ali Gaffar Okkan Tesislerinden çıkarılmak istenen Diyarbakırspor kararı durdurdu.
Ali Gaffar Okkan Tesislerinin, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tarafından boşaltılması isteniyordu. Bu karara başta itiraz eden Diyarbakırspor kulübü yürütmeyi durdurmuştu. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi davayı bir üst mahkemeye taşıyarak itiraz etmişti. Karar belediye lehine verilince, bu kez Diyarbakırspor yürütmeyi durdurma davası açtı.

SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şeyhmus Şenyiğit, tesisleri kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Diyarbakırspor için sonuna kadar savaşacağız' dedi. Şenyiğit, " Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için düşünülen tesis Diyarbakırspor'a mal olmuş bir tesistir. Daha büyük ve önemli sorunlarımız varken, bununla uğraşmak istemesekte elimiz mahkum. Amacımız bu güzide takımımızı yaşatmak. Tesislerimiz için kulüp avukatımız İbrahim Aylak itiraz etti. Bugün itibariyle mahkeme itirazımızı yerinde gördü ve kararı durdurdu. Bu vesile ile binamızı yeniden kullanmaya başladık. Ali Gaffar Okkan Tesisleri ileilgili şu an herhangi bir hukuki sorun kalmadı. Tesislerimizin  düzenlenerek, futbolcu ve teknik heyetimizin kullanımına hizmet verecek hale getirildi. Tek amacımız var bu takımın küllerinden doğmasına vesile olmak. Bunun içinde sonuna kadar savaşacağız" dedi.

DİYARBAKIR ATATÜRK STADINI İSTİYOR


Öte yandan Diyarbakırspor'da Şeyhmus Şenyiğit, bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurarak yeni sezonda maçları Atatürk Stadyumunda oynamak istediğini belirtti. Şenyiğit imzalı dilekçeyi işleme koyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü haftalık kira bedeli karşılığında Atatürk Stadyumu'nu Diyarbakırspor'a verebilir.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 02:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER