Ak Parti’li İçten Orucunu Şehit Aileleri İle Birlikte Açtı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır Valiliği’nin düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya geldi. İçten, şehitlerin mirasına sahip çıktıklarını söyledi.Diyarbakır Valiliği tarafından şehit ailelerine...

Ak Parti’li İçten Orucunu Şehit Aileleri İle Birlikte Açtı
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır Valiliği’nin düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya geldi. İçten, şehitlerin mirasına sahip çıktıklarını söyledi.

Diyarbakır Valiliği tarafından şehit ailelerine verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, şehit yakınlarıyla yaptığı sohbette şehitlik mertebesine ulaşmak ne kadar ulvi bir dereceyse şehitlerin yakınları için de sabretmek, metanet içinde Yaradan’a teslim olmanın da bir o kadar büyük ve ulvi bir derece olduğunu anlattı. İçten, “Kur'an-ı Kerim, yani ilahi mesaj, bize o şehitlerin ölmediğini, yaşadıklarını bildiriyor. Onlar derecelerin en üstüne ulaştılar. Bunun bilinciyle, bunun şuuruyla bizler de onların mübarek mertebelerine layık olmak için, onların aziz hatıralarını yaşatmak için özellikle de onların mirasına sahip çıkmak için tam bir hürmet, hassasiyet içinde olmaya azami özen gösteriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER