YOK MU BU ZULME DUR DİYECEK?

Suriye'nin Halep kenti yakınlarında, Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı iki köyde çoğu kadın ve çocuk Kürt sivillere yönelik düzenlenen saldırılarda ölen ve yaralananlar olurken, dünyanın sessiz kalması tartışılıyor.

YOK MU BU ZULME DUR DİYECEK?
Yaşları üç ile beş arasında, suya atsan suyun utanıp boğmaya kıyamayacağı, ateşe atsan ateşin yakmaya kıyamayacağı çocukları müslümanlar katlediyor!

Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Suriye'nin Kuzey'inde sivil halk katledilirken, dünyanın bu duruma sessiz alması tepki çekiyor.

El Kaide bağlantılı gruplar sivil Kürtlere yönelik saldırılarını sürdürürken Batılı ülkeler, Türkiye ve Federe Kürdistan Bölge hükümetinden saldırılara ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Saldırıları kınayan tek ülke Rusya oldu.

Önce Irak'ta Saddam diktatörü şimdide Esed ve çeteleri sivil silahsız halka çoluk çocuk demeden katliam yapıyor. Bu rezilliği sırf koltuğunu kaybetmemek uğruna illegal terör örgütleri aracılığıyla yapıyor. Bütün dünya bu olanlar karşısında kör ve sessiz kalırken, bu mübarek gecede yüce Allah'tan kardeş kavgasını bitirmesi için dua ediyor ve insanlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2013, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER