DİYAR'DAN BÜYÜKŞEHİR'E DESTEK VE 10 BİN DELEGE KAMPANYASI

Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele edecek olan Diyarbakırspor, şehrin en işlek caddelerine Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden renktaşı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için destek pankartları asarken, yönetim kulüp üyeliklerini sıfırlayarak üyelikleri tamamen taraftara açarken, diğer yandan da 50 Bin TL tutarında ki kamp masrafları için arayışa geçti.

DİYAR'DAN BÜYÜKŞEHİR'E DESTEK VE 10 BİN DELEGE KAMPANYASI
Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele edecek olan Diyarbakırspor, şehrin en işlek caddelerine Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden renktaşı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için destek pankartları asarken, yönetim kulüp üyeliklerini sıfırlayarak üyelikleri tamamen taraftara açarken, diğer yandan da 50 Bin TL tutarında ki kamp masrafları için arayışa geçti.

PANKARTLI DESTEK

Diyarbakırspor başkanı Şeyhmus Şenyiğit, Diyarbakır'da bir ayrımcılık yapılmak istenildiğini belirterek, Diyarbakırspor olarak bu oyuna düşmeyeceklerini ifade etti. Şenyiğit, Diyarbakır'da var olan tüm takımların Diyarbakırspor'un kardeşi gibi gördüklerini belirterek, 1. Lig için yarışan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a pankartlarla destek olduklarını belirtti. Şenyiğit;" Diyarbakırspor gönlümüzde her daim en üstteki sevdadır. Bunu yanı sıra kentimizde ki diğer takımlarda memleketimizin takımı olduğu için gönlümüzde, desteğimizdedir. Diyarbakırspor'un içerisine düştüğü durumdan ötürü takımlarımız arasında ayrımcılık yapmak isteyenler var. Biz bu duruma müsade etmeyeceğiz. Diyarbakır'da ki tüm takımlar bizim takımımızdır. Diyarbakırspor'un gönlümüzde ki yeri farklıdır. Diğer takımlarımızda Diyarbakırspor'un kardeşidir. Bu anlamda kentimizin en işlek caddelerine ' Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 1. Lig yolunda başarılar dileriz. #DirenDiyarbakırspor ' şeklinde pankartlar astık. Amacımız kentimizde birliğin sağlanmasıdır. Neticede bizler başarılı olursak, bu kent başarılı olacaktır. Bu yüzden böyle bir girişimde bulunduk" dedi.

HEDEF 10.000 DELEGE

Gaffar Okkan döneminde bir çok memurun Diyarbakırspor'da delege yapılmasından ötürü, delegelerin Diyarbakırspor'a çok sahip çıkmadığını belirten Şenyiğit, yönetim olarak delegeler içinde çalışma yaparak tüm taraftarlara üye olabilme imkanı sağladıklarını belirtti. Şenyiğit;" Bildiğiniz gibi Diyarbakırspor'da ciddi bir delege sıkıntısı söz konusuydu. Bizde yönetim olarak delegeler konusunda düzenleme yapma kararı aldık. Tüm delegeleri sildik. Kulübe delege olmak isteyen, yönetimden hesap sormak isteyen tüm taraftarlarımız delege olabilecektir. Yapmaları gereken tek şey kimlik fotokopileri ile kulübümüze gelmeleridir. Delegelik ücreti aylık 20 Lira'dır. Dileyen bu ücreti yıllık olarakta yatırabilir. İlk etapta hedefimiz 10 Bin delege yaparak yükümüzü rahatlatmaktır. Delegelik ücretleri makbuz karşılığında alınacaktır. Böylelikle Diyarbakırspor'a bir gelir kapısı açmayı düşünüyoruz. Taraftarlarımızdan ricam gelip kulübümüze sahip çıkıp, destek olsunlar. Çünkü başka Diyarbakırspor yok." dedi.

YOK MU YÜREĞİNDE DİYAR SEVGİSİ TAŞIYAN?

Bayramdan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Diyarbakırspor’da teknik heyet,kamp yeri için Elazığ Sivrice’de karar kıldı. Görüşme yapılan Galaksi tesisleri ile anlaşmaya varıldı. Tek sorun ise maddi.Kamp ve malzemeler için 50 bin TL paraya ihtiyaç var. Şu ana kadar tüm harcamaları cebinden yapan Başkan Şeyhmus Şenyiğit ve bazı yöneticiler ekonomik olarak sıkıntı yaşıyor. Kamp harcamaları için sponsor aranıyor. Kimseden yönetim olarak para istemediklerini belirten Şenyiğit,duyarlı iş adamlarından kamp masrafları için destek istedi.

MASRAFLARI KARŞILAYANI ONURE EDERİZ

Şenyiğit,”Takımı kampa göndermemiz gerekiyor. Bunun için Elazığ Sivrice’de teknik heyetin onayladığı güzel bir yer bulduk. Biz kimseden para istemiyoruz. Kamp masraflarını karşılamak isteyen olursa kendisini onure ederiz. Kentimizde Diyarbakırspor sevgisini yüreğinde hisseden duyarlı STK yöneticileri ve iş adamları olduğuna inanıyoruz. Diyarbakırspor’u yaşatmak için verdiğimiz bu mücadeleye bu anlamda destek bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2013, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER