Ak Partili Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda partili dört merkez ilçe mahalle temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.Toplantıda konuşan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde mahalle...

Ak Partili Mahalle Temsilcileri Bir Araya Geldi
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda partili dört merkez ilçe mahalle temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde mahalle temsilcilerinin önemini dile getirdi. Altaç, mahalle temsilcilerinden yerel seçim sürecinde yoğun çalışma yapmalarını istedi. AK Parti’de birlik ve beraberlik ruhunun olduğunu anlatan Altaç, çalışmalarını geleceğe göre inşa ettikleri söyledi. Mahalle temsilcileriyle sürekli irtibat halinde olduklarını dile getiren Altaç, şöyle konuştu: “Bugüne kadar hep birlikte birçok başarıya imza attık. Bundan sonra daha çok çalışarak, birçok başarılı projelere hep birlikte imza atacağız Diyarbakır için ne gerekiyorsa sizlerle el ele verip onu yapacağız." Altaç, AK Parti ile birlikte Türkiye'nin, koyduğu hedeflere adım adım, kararlılık ve cesaretle ilerlediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2013, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER