Ak Partili İçten İftar Sonrası Geceyi Çocuklarla Geçirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, akşam Sait Geçkin’in verdiği iftara katıldı. İçten, iftar sonrasında ailesi ile beraber Saray Kapı’ya geçerek sokakta oynayan çocukların konuğu oldu.İftarda kanaat...

Ak Partili İçten İftar Sonrası Geceyi Çocuklarla Geçirdi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, akşam Sait Geçkin’in verdiği iftara katıldı. İçten, iftar sonrasında ailesi ile beraber Saray Kapı’ya geçerek sokakta oynayan çocukların konuğu oldu.

İftarda kanaat önderleriyle bir araya gelen İçten, kanaat önderlerinden sonra Şırnak ve Cizreli hemşerileriyle birlikte sohbet edip sorunlarını dinledi. İftarın ardından İçten ve eşi Ayşenur İçten Saray Kapı’ya geçti. Sokakta oynayan çocuklarla oyunlar oynayan İçten, eğitim ve gelecekleri hakkında bir süre çocuklarla sohbet etti. İçten, “AK Parti olarak bizim en büyük misyonumuz geleceğe yatırım yapmaktır. Çocuklar ise geleceğimizin teminatı ve ülkemizin gülen yüzleridir. Bu nedenle ben öncelikle bir baba ardından da sorumluluk sahibi bir milletvekili, bir siyasetçi olarak fırsat buldukça değil; ülkemizin geleceği bu genç evlatlarımıza özel zaman ayırmanın yararlı olduğuna inanıyorum. Onlarla oyunlar oynuyor, dertlerine ortak oluyor ve en önemlisi de fikir alışverişinde bulunmaktan çok büyük keyif alıyorum. Peygamber efendimizin de buyurduğu ‘Küçüklerimize şefkat etmeyen bizden değildir’ hadisi bence çok önemli bir çıkış noktasıdır. Gerek sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse partimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en üst düzeyde duyarlıyız ve onlara hassasiyetle yaklaşıyoruz. Zaten bize de yakışanı budur” dedi.

Açıklamasının ardından çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtan İçten, daha sonra sahura kadar vatandaşlarla oturup sohbet etti. İçten ailesi sahuru Saray Kapı’daki yaşlı bir ailenin evinde sahur yaparak geceyi noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2013, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER