Beyaz Şemsiye Giydirerek Sevindiriyor

Yenişehir Belediyesi Beyaz Şemsiye Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası'nca yoksul vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesi, giyim yardımında bulunuyor.

Beyaz Şemsiye Giydirerek Sevindiriyor
Yenişehir Belediyesi Beyaz Şemsiye Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası'nca yoksul vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesi, giyim yardımında bulunuyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Beyaz Şemsiye Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası'nda incelemelerde bulunarak ilgililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurbanoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara katkı sunmaya ve destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Yenişehir Belediyesi olarak, siyasetimizle beraber, her zaman, halkımıza daha iyi hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Yaklaşık dört buçuk yıldır hiç bir şekilde siyasetimizin ilkelerinden taviz vermeden, yerel yönetim hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda Oruç ayında da faaliyetlerimiz devam etmektedir. Beyaz Şemsiye Projesiyle, her yıl olduğu gibi bu yılda bir çalışmamız oldu. Bunu yaparken kesinlikle insanlarımızı rencide etmeden, alan el veren eli görmeden yardımlarımızı dağıtmaya çalışıyoruz. Biz burada bir köprü görevi görüyoruz. Mağazamız yoksul insanlarımızla ekonomik durumu iyi olan insanlarımız ve esnaflarımız arasında bir köprü görevi görmektedir. Yeter ki insanlarımız yardım etme isteği içerisinde bulunsunlar. ilçemiz alanında ve alanımız dışında bulunan esnaflarımızdan giyecek yardımı alarak, dağıtmaya çalışıyoruz. gönül isterdi ki ulaşamadığımız tek bir kişi kalmasın ancak hepsine yetişmemiz mümkün olmuyor. olanaklar çerçevesinde halkımıza ilgi göstermeye çalışıyoruz. Şunu tekrar etmekte yarar olacağını düşünüyorum. Ne kadar çok esnafımız giyim yardımında bulunursa, o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşmış oluruz." dedi.

Bu yıl da 2000 kişiye giyim yardımında bulunacaklarını belirten Kurbanoğlu, katkı sunan esnafa teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2013, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER